Юридическа консултация за твоя нов дом от DILARIUS

Юридическа консултация за твоя нов дом от DILARIUS

В DILARIUS вярваме, че секторът на услугите трябва да се развива в посока улесняване на крайния потребител. Затова си поставихме за мисия да направим бизнеса си достъпен и разбираем, като тук и тук вече ви разказахме за произхода и същината на основната ни услуга. С гордост съобщаваме, че оттук-нататък освен да помагаме с договарянето на подходящи условия за ипотечен кредит, ще можем да ви предоставим правни консултации за всяка стъпка от процедурата по закупуване на имот (и не само).

За да отговорим подробно на въпросите ви, се допитахме до новото попълнение в екипа – нашият правен консултант Вера. Представяме ви информацията в обобщен вариант и се надяваме да ви бъде полезна.

 

КАК МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ

В рамките на всяка сделка – и особено закупуването на недвижим имот – е добра идея да разполагате с юрист, който да обърне внимание на всяка подробност по документацията и да следи за спазването на вашите интереси.

Закупуването на недвижим имот е свързано с голямо количество документи. Освен че са много, тези документи са специфични, а често съдържат и не дотам видими “уловки”. Ние можем да помогнем с уреждането на всички формалности около вашето бъдещо жилище.

В качеството си на консултант, който защитава интереса ви, имаме грижата да ви информираме за всички рискове и да се погрижим да бъдете напълно защитени. С добавянето на правна консултация към нашата услуга се стремим да ви спестим време и да ви осигурим спокойствие.

 

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС

Ще ви помогнем със съвети и насоки в процеса на търсене на нов дом, съобразявайки се с интересите и нуждите ви;

Ще прегледаме всички документи веднага след като ни ги предоставите – можем да го направим и по и-мейл, за да не губим излишно времето ви;

Ще изготвим юридическо становище относно предварителния договор за покупко-продажба на имот и ще посочим какви поправки да се внесат, за ви защитим от нередности;

Ще улесним комуникацията с представителите на другата страна по сделката, както и с всички участници в процеса (банката, нотариуса и др.);

Ще съгласуваме със заинтересованите лица и институции всички детайли и последващото им отразяване в документите;

Ще сме насреща за разговор както на живо, така и по телефона – винаги, когато имате въпроси и неясноти.

 

Вера Николова е юрист с 4 години опит и магистърска степен по Право от ЮЗУ „Неофит Рилски“. По време на обучението и в началото на кариерния си път има възможност да се докосне до разнообразни сфери на дейност, като: вещно, облигационно, административно, финансово, банково, гражданско и търговско право. Участвала е и в нотариални, съдебни и изпълнителни производства.

Основните й професионални интереси са свързани със сферата на недвижимите имоти и са подкрепени с 4 години опит – първо в брокерска агенция, а после в строителна компания. От януари 2018г. Вера е част от екипа на DILARIUS и сме щастливи най-накрая да ви я представим!

 

Заявете консултация с нас!

+359-2-444-1234

или използвайте формата за контакт

Свържете се с нас

 


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *