В Дилариус вярваме, че всеки има право да следва мечтата си –

за собствен дом, хубав автомобил, добро образование и всяко важно събитие в живота.

Затова преди години създадохме компанията с идеята да предложим иновативна услуга в интерес на потребителите, които се нуждаят от ипотечни и потребителски кредити.

Дилариус е независим кредитен посредник, който не е обвързан с нито една банка. Ние имаме погледа и компетенцията постоянно да сравняваме офертите на банките и да ви предложим най-доброто за конкретните ви нужди. Освен това няма да забравим вашия интерес след усвояването на кредита, а ще следим пазарните условия и ще Ви помагаме да оптимизирате Вашите разходи, така че винаги да имате най-добрите условия.

С наша помощ хиляди хора получиха най-добрата оферта за кредитиране на своите мечти и вече се радват на постигнатото.

Дилариус е иновативна компания, която благодарение на високите технологии предлага уникална услуга за сравнение на оферти за ипотечни и потребителски кредити: безпристрастен изкуствен интелект подбира най-изгодните за Вас предложения. Всичко това се случва за безпрецедентно кратък срок, така че мечтата ви е още по-близо.

Запознайте се с хората, които искат да получите най-добрите условия за своите финансови нужди и ще ви преведат през морето от излишно усложнени оферти, дребен текст и предизвикателни формули. Всъщност благодарение на тях най-вероятно няма да се сблъскате с нищо от това, а ще можете просто да се насладите на постигнатото.

Пламен Дильовски
партньор

Финансов консултант и анализатор с над 15 години опит във финансовия мениджмънт, банковото дело и кредитирането. Специализирал в Ню Йорк и Лондон.

Александър Александров
партньор

Финансов консултант с над 20-годишен опит в две от водещите банки в България. Успешна кариера на водещи мениджърски позиции, свързани с продажбите на кредитни и инвестиционни продукти.

Явор Александров
кредитен консултант

Финансов консултант с над 15-годишен опит на мениджърски позиции във водещите банковите институции в страната.

Павел Зарев
кредитен консултант

Финансов експерт в сферата на банковото, застрахователното и осигурителното дело. Дългогодишен опит като мениджър в няколко банкови институции.

Нона Касабова
кредитен консултант

Финансов консултант с повече от 12 години опит в сферата на банковото дело. Заемала ръководни позиции в кредитирането на физически лица във водещи банкови институции.

Райна Петрова
кредитен консултант

Финансов консултант с 15 години опит в кредитирането.

Димитър Бойчев
кредитен консултант

Кредитен консултант с 15-годишен годишен опит в банковият сектор. Заемал мениджърски позиции с основен приоритет кредитиране на юридически лица.

Спаска Димова
кредитен консултант

Финансов експерт с над 35-годишен опит в сферата на банковото дело. Дългогодишна кариера на мениджърска позиция във водещи банкови институции.

Маргарита Илиева
кредитен консултант

Финансов консултант с над 25-годишен опит в банковата сфера.

Калина Боева
кредитен консултант

Финансов експерт с над 15 години опит в две от водещите банки на мениджърски позиции, свързани с кредитиране на физически и юридически лица.

Вера Николова
адвокат

Адвокат с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, банковата сфера и кредитирането. Експерт във водене на преговори с оглед защита интересите на клиента.

Елица Хаджихристова
юрисконсулт

Анализира собствеността и съдейства при изготвянето на договори за покупко-продажба по сделки с недвижими имоти.

Защо да ни гласувате доверие?

Нашите услуги
са безплатни

Нашите услуги са напълно безплатни за вас. Ние получаваме нашето възнаграждение от банката партньор за помощта, която им оказваме.

Ние сме
независим консултант

Не сме обвързани с конкретни банки и ви даваме всички отстъпки, които успеем да договорим по вашата ипотечна сделка.

Експертен
екип

Екипът ни е съставен от опитни професионалисти, които имат много добро разбиране на пазара и финансовите параметри и същевременно взимат предвид Вашите нужди като клиент.