DILARIUS.
Имаме поне 5 причини да вярваме, че сме Вашият партньор в договаряне на точните условия за стар или нов кредит!

1. Ние сме независим консултант: Не сме обвързани с конкретни банки и ви даваме всички отстъпки, които успеем да договорим по Вашата ипотечна сделка.

2. Нашите услуги са безплатни: Консултацията по Вашия жилищен кредит е напълно безплатна услуга при нас. Ние получаваме нашето възнаграждение от банката партньор за помощта, която им указваме.

3. Изпитана методология: В целия процес на търсене и договаряне на най-доброто решение за случая, следваме определени стъпки, които сме доказали в опита си.

4. Експертен екип: Екипът ни е съставен от опитни професионалисти, които имат много добро разбиране на пазара и финансовите параметри и същевременно взимат предвид Вашите нужди като клиент.

5. Последващ мониторинг на пазара: За всеки наш клиент поемаме отговорността да следим пазарните нива и да информираме всеки път, когато констатираме благоприятни условия за предоговаряне.

DILARIUS.
ВАШИЯТ КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ. ВАШИТЕ УСЛОВИЯ.

Хора, на които вече помогнахме

Стефан Вълков

DILARIUS успяха да предоговорят условията по жилищния ми кредит и да намалят разхода ми за лихви с 31% за целия период. Това се отрази и на размера на вноската ми,…

Прочети повече...

Даниела Андреева

Искам да благодаря на екипа на DILARIUS и по-конкретно на Пламен Дильовски за изключително професионалното отношение и помощта, която ми предоставиха при предоговарянето на ипотечния ми кредит. Със значително намаляване…

Прочети повече...

Даниела Сърбакова

За покупката на апартамент в София трябваше да изтегля банков кредит. Обърнах се за съдействие към експертите от DILARIUS и не съжалявам! С тяхна помощ първоначалната лихва бе намалена, а…

Прочети повече...