Да работиш с DILARIUS: По-лесно е да поискаш помощ

Да работиш с DILARIUS: По-лесно е да поискаш помощ

Всеки доволен клиент е стъпка в правилната за нас посока. Успехите трябва да се споделят и затова днес ще ти разкажем за Георги.

Георги е на 27г. и е автомонтьор. Той и приятелката му искаха да купят апартамент в Младост, но не знаеха колко много време може да отнеме една такава процедура. Преди да стигнат до нас кандидатстват за ипотечен кредит, но получават прекалено висока оферта и неизгодни условия. Така двамата решават да потърсят помощ от DILARIUS. Ние успяхме да постигнем оферта, която напълно отговаряше на очакванията и бюджета им, а резултатът от това беше вноска за кредит, по-малка от тогавашния им месечен наем.

Ето какво каза Георги за нас:

 

„Пламен и Вера доста помогнаха по време на усвояването на кредита. Срещнахме спънки между агенцията за недвижими имоти и банката, но DILARIUS се справиха с административната част и ни спестиха страшно много време и нерви. Имаше документ, за който чакахме в продължение на два месеца, но след като го получихме, нещата продължиха също толкова гладко. Истината е, че DILARIUS взеха нещата изцяло в свои ръце и не ни се наложи да се борим сами.“

Въпреки препятствията, с които се сблъскахме, успяхме да постигнем общата цел. Георги и приятелката му вече имат собствен дом, а ние се чувстваме удовлетворени, че сме им помогнали да извървят най-важната стъпка към него – добре структуриран кредит, чието изплащане не е тежест върху семейния бюджет.

Посланието от тази история е следното: Покупката на собствено жилище не е просто поредица от процедури и купчина с документи, а е стъпка към независимост и споделено щастие. Крайният резултат прави и нас по-щастливи и мотивирани да постигаме същия резултат за всички наши клиенти.

 

Ако си мечтаеш за дом, но не си уверен, че получаваш добра оферта за жилищен заем – свържи се с DILARIUS!

+359-2-444-1234

или използвайте формата за контакт

Свържи се с нас


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *