DILARIUS. Иновативният финансов модел, създаден да работи изцяло във Ваша полза.

За компанията, нейния модел и ползите от него разговаряме с Пламен Дильовски – Финансов мениджър и главен финансов експерт на финансовата компания DILARIUS Financial Services.
Пламен Дильовски e eксперт в пазарния анализ и воденето на успешни преговори със завършени специализирани обучения в Ню Йорк и Лондон и над 15 години професионален опит във финансовия мениджмънт, както и опит в Банковото дело и кредитирането.Пламен Дильовски

КАКЪВ Е МОДЕЛЪТ DILARIUS?

Пламен Дильовски:

В последните години потреблението на кредити непрестанно расте. Банките от своя страна отговарят на нарасналото търсене с многобройни оферти, които съдържат множество различни условия, представени на недостъпен и дори неразбираем за хората финансов език.
Трудно е човек да се почувства уверен и спокоен при взимането на решение в това море от кредитни предложения, освен ако не е финансов експерт.
Нещата обаче стават още по-сложни, когато заговорим за предоговаряне на съществуващ кредит. В този случай информацията към потребителите е наистина оскъдна и повечето хора дори не подозират, че са в правото си да предоговорят сключения преди време жилищен кредит при нови и значително по-изгодни за тях условия!

Така се роди идеята за DILARIUS – искахме да предложим на своите клиенти нов подход във финансово-кредитното консултиране – да помогнем на хората да се чувстват по-уверени в процеса на договаряне на точните условия за вече съществуващ или нов кредит.

Но най-вече ние държим на това, че сме НЕЗАВИСИМ ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ – модел, който превръща DILARIUS в иновативна компания!

КАКВО ВСЪЩНОСТ ОЗНАЧАВА НЕЗАВИСИМ ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ?

Пламен Дильовски:
Първо е важно да отбележим, че нашата услуга е напълно безплатна за нашите клиенти. Ние получваме нашето възнаграждение от банката партньор, за помощта, която им оказваме. Ние сме независим кредитен посредник и предлагаме независим съвет, като разглеждаме достатъчно голям брой оферти за кредит от предлаганите на пазара и получаваме възнаграждение от мнозинството кредитори на пазара.

Такъв е моделът на Dilarius –прозрачен и създаден да бъде в полза на клиента!

Свържете се с нас за безплатна консултация!

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАМЕ, КОГАТО ИЗБИРАМЕ УСЛУГИТЕ НА DILARIUS?

Пламен Дильовски:
На първо място всеки клиент на Dilarius получава безпристрастен и доверен партньор на своя страна в нелекия и дълъг път при договарянето и предоговарянето на по-добри финансови условия по своя жилищен кредит.

В DILARIUS винаги стартираме процеса с обсъждане на възможностите и желанията на клиента.

В процесa на търсене и договаряне на най-оптималните отстъпки за всеки индивидуален случай, следваме определени стъпки – утвърдена методология за постигане на най-добрите условия за нашите клиенти.

Ако в някакъв етап от изплащането на кредита клиентът е затруднен с погасителната вноска по кредита, ние можем да договорим с банката гратисен период за определен срок или разсрочване, така че да не се достига до просрочия. Винаги е добре да се потърси помощ от експерт, преди кредитът да е стигнал до просрочие, за да можем да намерим решение заедно. За целия период на кредита ние ще сме до нашите клиенти, винаги когато имат нужда от нас.

А като последваща отговорност за всеки свой клиент DILARIUS се ангажира с проследяване на пазарните нива и информиране на клиента всеки път, когато констатираме благоприятни условия за ново предоговаряне на кредита.

Това е DILARIUS!
ВАШИЯТ КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ. ВАШИТЕ УСЛОВИЯ.

Научете всичко за Dilarius

Обадете ни се сега:

 

+359-2-444-1234

 

или използвайте формата за контакт

 

Свържете се с нас


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *