Да работиш с DILARIUS: Историята на успешно предоговорен ипотечен кредит

ДА РАБОТИШ С DILARIUS: ИСТОРИЯТА НА УСПЕШНО ПРЕДОГОВОРЕН ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

В сектора на услугите съществуват много компании с интересна и полезна дейност, която остава скрита или неразбрана за крайния потребител. В DILARIUS си поставихме мисията да открехнем вратата към своя бизнес, като обясним услугата на достъпен език. Вярваме, че една от правилните стъпки е да демонстрираме резултата като ви разказваме за реални случаи с доволни клиенти – и то такива, които са готови да застанат с име и снимка зад мнението си за нас.

За тази цел, днес ще разгледаме работата си с Васил. Нека ви го представим – той работи като IT специалист и живее в София – в апартамент, който е закупен с ипотечен кредит. По време на разговор със свой приятел Васил разбира, че е възможно условията по кредита да бъдат предоговорени, така че да спести разходи от лихви или да съкрати срока на изплащане. Така стигна до нас – чрез препоръка, за която ние сме благодарни, а надяваме се и той!

След детайлно проучване на текущия погасителен план и първоначално договорените условия по ипотечния кредит на клиента открихме, че може да постигне осезателно понижение на лихвата. Годишният процент на разходите по кредита беше 5.13% преди предоговарянето, а след него се намали до 3.54% – с включени всички разходи от рефинансирането. Ако сметнем разликата в перспектива, с гордост можем да твърдим, че спестихме на Васил 32.4% от разходите, които щеше да има за лихви и застраховки за целия оставащ период на кредита.

Благодарим му за доверието и продължаваме да сме насреща!

А ето какво каза той за нас:

Разбрах за Дилариус от мой приятел, който познава тях и бизнеса им. Много съм доволен от услугата, както и от тяхното отношение – отзивчиви са, а и получаваш най-добрата оферта… мога да го нарека двустранна печалба! Определено бих ги препоръчал на приятел.

Заявете Вашата безплатна консултация за предоговаряне на кредит! 

Обадете ни се сега:

+359-2-444-1234

или използвайте формата за контакт

 

Свържете се с нас

 


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *