Следвай мечтите си и получи най-добрата оферта за ипотека или потребителски кредит с новата ни изцяло онлайн услуга за сравнение

Покупката на жилище си е малка лична драма – осъществяването на мечта за дом, уют и топлота. Процесът изисква време, ресурси и много здрави нерви. Имаш чувството, че всеки търси да те изцеди, че ти е нужен курс по кредитиране, финанси и недвижими имоти!

За щастие има услуга, която не иска нищо от теб. С Dilarius не е нужно да разбираш от финанси, за да получиш най-добрите оферти на банковия пазар – бързо, лесно, безпристрастно… и безплатно!

Dilarius предлага нова напълно безплатна услуга, която ти помага да сравниш офертите на банките за ипотечния или потребителски кредит, който търсиш. Без излишни разговори и документи – необходимо е само да попълниш нужната информация онлайн и получаваш индивидуална оферта според твоя доход, срок и конкретни изисквания. Процесът е напълно обективен: сравнението на офертите се прави от изкуствен интелект, чрез компютърен алгоритъм.

Без уловки, без дребен шрифт, без скрити такси и наистина напълно безплатно ти получаваш най-добрите оферти на банковия пазар към момента, съобразени с желанията и възможностите ти.

След намирането на най-изгодната за теб оферта, получаваш и пълно съдействие от екипа на Dilarius през целия процес: от кандидатстване за заема до усвояването му, включително и при подготвянето на необходимите документи. Приятелството с Dilarius не спира дотук. След договарянето на условията по кредита, Dilarius осъществява последващ мониторинг на пазара и те информира, когато намери по-благоприятни условия, които да намалят и оптимизират твоите разходи.

Всеки има право да следва мечтите си! Последвай своята ?

Безплатно.

Безпристрастно.

Наистина.

Dilarius.


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *