Предоговаряне на съществуващ кредит

Ако вече сте изтеглили жилищен кредит при по-неблагоприятни за Вас условия, трябва да знаете, че този договор подлежи на промяна. Нашата цел е да постигнем по-добър лихвен процент и да договорим оптимални условия за Вас.

Ето как го правим:

 1. Запознаваме се детайлно с Вашата кредитна сделка: Екип от финансови експерти анализира възможностите за предоговаряне на сделката с оптимални отстъпки и най-добри условия за Вас.

2. Стартираме предоговаряне на условията на Вашия кредит: В процеса на работа действаме на база на подробен план и последователност от стъпки, целящи договаряне на по-нисък лихвен процент спрямо конкретната кредитна сделка, която имате.

3. Резултати от предоговарянето на Вашите условия: Предоговарянето на лихвения процент може да се отрази в два плана – намаляване на оставащия период на кредита или намаляване на месечната вноска.

DILARIUS.
ВАШИЯТ КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ. ВАШИТЕ УСЛОВИЯ.

Защо да ни гласувате доверието си?

Нашите услуги са безплатни

Нашите услугиса напълно безплатни за вас. Ние получаваме нашето възнаграждение от банката партньор за помощта, която им оказваме.

Ние сме независим консултант

Не сме обвързани с конкретни банки и ви даваме всички отстъпки, които успеем да договорим по вашата ипотечна сделка.

Експертен екип

Екипът ни е съставен от опитни професионалисти, които имат много добро разбиране на пазара и финансовите параметри и същевременно взимат предвид Вашите нужди като клиент.

Какъв е процесът

Всички наши услуги са напълно безплатни за нашите клиенти. Ние не утежняваме Вашия семеен бюджет с излишни разходи.

Получаваме информация за Вашите нужди и потребности от Вас в телефонен разговор и среща. След това Ви разказваме за нашите услуги и подписваме договор за кредитно посредничество.

Проучваме пазара за Вашите конкретни нужди и желания. Предоставяме Ви минимум 3 индивидуални оферти от наши партньори, които сме оптимизирали за Вас.

Вие избирате банка, с която да сключите ипотечен кредит. Ние Ви съветваме и помагаме за документацията по сделката.

Нашите консултанти

Светослав Великов

Финансов съветник с дългогодишен опит и доказан експерт във финансовото планиране с отношение към детайла и грижата за интересите на клиента.

Атанас Костадинов

Финансов експерт с над осем години опит във финансовите анализи, банковия сектор и кредитирането. Опитен анализатор на кредитен риск. Сертификат по “Business Accounting” от “Chartered Institute of Management Accountants” – London

Пламен Дильовски

Финансов мениджър и eксперт в пазарния анализ и воденето на успешни преговори със завършени специализирани обучения в Ню Йорк и Лондон. Над 15 години професионален опит във финансовия мениджмънт, банковото дело и кредитирането.