Помощ при договаряне на нов кредит

1. Съпоставка на всички оферти за кредит:

Нашият екип има изградена методология за анализ и съпоставка между актуалните жилищни оферти на пазара. Като Ваш партньор ние ще сравним широк спектър от условия по десетки оферти, за да открием най-изгодните за Вас.

2. Договаряне на най-добрите условия:

Като независим кредитен консултант нашата основна цел е да работим изцяло за Вашия интерес. Ето защо след като отсеем най-добрата кредитна оферта, ние ще продължим да водим преговори за допълнително намаляване на предложения лихвен процент.

3. Последващ мониторинг на пазара:

След договарянето на условията по Вашия жилищен кредит ние продължаваме да следим пазарните нива и да Ви информираме, когато констатираме благоприятни условия за предоговаряне на Вашия кредит.

DILARIUS.
ВАШИЯТ КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ. ВАШИТЕ УСЛОВИЯ.

Защо да ни гласувате доверието си?

Нашите услуги са безплатни

Нашите услугиса напълно безплатни за вас. Ние получаваме нашето възнаграждение от банката партньор за помощта, която им оказваме.

Ние сме независим консултант

Не сме обвързани с конкретни банки и ви даваме всички отстъпки, които успеем да договорим по вашата ипотечна сделка.

Експертен екип

Екипът ни е съставен от опитни професионалисти, които имат много добро разбиране на пазара и финансовите параметри и същевременно взимат предвид Вашите нужди като клиент.

Какъв е процесът

През целия процес ние не искаме никакво предплащане от Ваша страна. По този начин рискът през цялото време е при нас и не утежняваме Вашия личен бюджет с излишни разходи.

Получаваме информация за Вашите нужди и потребности от Вас в телефонен разговор и среща. След това Ви разказваме за нашите услуги и подписваме договор за кредитно посредничество.

Проучваме пазара за Вашите конкретни нужди и желания. Предоставяме Ви минимум 3 индивидуални оферти от наши партньори, които сме оптимизирали за Вас.

Вие избирате банка, с която да сключите ипотечен кредит. Ние Ви съветваме и помагаме за документацията по сделката.

Нашите консултанти

Светослав Великов

Финансов съветник с дългогодишен опит и доказан експерт във финансовото планиране с отношение към детайла и грижата за интересите на клиента.

Атанас Костадинов

Финансов експерт с над осем години опит във финансовите анализи, банковия сектор и кредитирането. Опитен анализатор на кредитен риск. Сертификат по “Business Accounting” от “Chartered Institute of Management Accountants” – London

Пламен Дильовски

Финансов мениджър и eксперт в пазарния анализ и воденето на успешни преговори със завършени специализирани обучения в Ню Йорк и Лондон. Над 15 години професионален опит във финансовия мениджмънт, банковото дело и кредитирането.