Да работиш с DILARIUS: Защо пък да не купиш апартамента, в който живееш?

Да работиш с DILARIUS: Защо пък да не купиш апартамента, в който живееш?

Казват, че добрите новини се разнасят бързо. А с всеки изминал ден се уверяваме, че добрите думи също стигат лесно от човек до човек. Едни добри думи помогнаха и на Стилян да стигне до нас.

Стилян е на 31 години и работи в сферата на логистиката. Воден от желанието си да купи апартамента, в който живее, той започва да проучва варианти за ипотечен кредит. Негов приятел го насочва към нас, а няколко месеца по-късно му помогнахме да сключи добра сделка. Ето какво сподели Стилян след това:

 

Как се реши на такава стъпка?

Живея в Младост под наем от 2013г. Не исках да се местя и от 2 години питах собственика дали е склонен да ми продаде апартамента, но той категорично отказваше. В един момент обаче реши да си купи друго жилище и ми даде оферта.

 

Как ти помогнаха в DILARIUS?

Пламен ми помогна да избера между различните оферти на банките, а Вера ми съдейства за документите, които трябваше да извадя. Истината е, че нямах никаква представа какво трябва да правя – никога не съм се сблъсквал с толкова много документи. Вера е вещ юрист и наистина опитен медиатор. Помогна ми много в кореспонденцията със собственика – а тя определено не беше лесна.

 

Откъде научи за компанията?

След като разбрах, че апатартаментът се продава, започнах да търся информация за финансирането на сделката. Звънях на приятели, които работят в банки, и въобще говорих с много хора, които биха ми дали идея как да процедирам. Мой близък си закупи апартамент още през лятото със съдействието на DILARIUS, така че той беше “топлата връзка”. Пламен и Вера са супер готини хора и съм благодарен за помощта, която ми оказаха.


Истински мотивиращо е да виждаме как един млад човек прави крачка към стабилност. А когато знаем, че имаме дори мъничка заслуга тази крачка да се случи по-лесно, работата ни се осмисля. Благодарим на Стилян за доверието.

 

Ако и вие си мечтаете за нов дом, свържете се с нас!

+359-2-444-1234

или използвайте формата за контакт

Свържи се с нас

 


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *