Да работиш с DILARIUS: Собствено жилище на 27г.

Да работиш с DILARIUS: Собствено жилище на 27г.

Доволните клиенти ни дават увереност да продължаваме напред, за да има още доволни хора, които да разказват за нас. Точно по тази начин стигнахме до Десислава – чрез препоръка. Десислава е на 27 години и се занимава с маркетинг. Като един млад и амбициозен човек, тя направи стъпката към това да притежава собствено жилище, вместо да плаща наем.

Лабиринтът от документи и процедури при кандидатстване за ипотечен кредит понякога е много труден за минаване. Затова Десислава решава да потърси помощ. Скоро след това нейна колежка й споменава за DILARIUS – ето как се запознахме. Проучихме желанията и възможностите й, а после помогнахме с оценката на имота и със събирането на документите. Десислава дойде при нас с готова оферта за кредит, но ние успяхме да я предоговорим. Стигнахме до 3% годишна лихва, което й спести 16 000 лв. за целия период на кредита. Благодарим ти, Деси, за оказаното доверие!

 

Kaкво каза Десислава за нас:

„Разбрах за DILARIUS от моя колежка, тъй като тя беше използвала услугите им. Тепърва ми предстоеше да се сблъскам с процеса по закупуване на жилище, а знаех само едно – че е голяма разправия. Пламен беше много отзивчив. Комуникирахме изцяло след работно време, което ми направи страхотно впечатление – той жертваше почивката си, за да ми помогне. Получих добра основна информация от него, а в последствие ме насочи към Вера, която също се съобразяваше изцяло с мен. Следеше постоянно документите и се грижеше всичко да се случва в срок. Покрай мен има доста хора, които се интересуват от покупка на жилище, и хубавото е, че сега има кой да им помогне – защото им препоръчах DILARIUS. Истината е, че ако трябваше да направя всичко това сама, може би нямаше да се справя.”


Обичаме да помагаме на хората, когато правят стъпка към самостоятелност и стабилност. Да си купиш собствен дом не е просто сделка и договор на хартия, а наистина емоционално събитие. Когато си млад и животът е пред теб, мисълта за предстоящия процес може да е плашеща. Но не и ако имаш партньор, който да ти помогне с трудната част.

Свържи се с DILARIUS, aко и ти си мечтаеш за нов дом!

 

Заявете консултация с нас!

+359-2-444-1234

или използвайте формата за контакт

Свържете се с нас

 


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *