Да работиш с DILARIUS: Семейно щастие, нов дом, спестени разходи

Да работиш с DILARIUS: Семейно щастие, нов дом, спестени разходи

Следвайки мисията си да ви запознаваме все по-детайлно с услугата на DILARIUS, продължаваме да ви представяме нашите доволни клиенти. Днес искаме да ви запознаем с един безкрайно слънчев човек – Веселин. От над 15 години той се занимава с разработване на софтуер. Освен че си общува с компютрите по-успешно от повечето хора, той е щастлив съпруг и баща на 3 деца.

Веселин дойде при нас, след като беше решил да предприеме крачка към закупуване на нов дом за растящото си семейство и обмисляше варианта да изтегли жилищен кредит. Като всеки опитен професионалист в своя бранш, той е много зает и няма възможност да посещава банкови клонове, за да се информира за текущите условия и предложения. Веселин беше мислил за варианта да се възползва от това, че компанията, в която работи, осигурява на служителите си посещения от мобилен банкер. Мобилният банкер обаче представлява една конкретна банка, така че консултацията с него не отменя нуждата да се потърсят няколко оферти, както и да се проучат детайлите около изтеглянето на самия кредит – документи, застраховки и т.н. Веселин беше преценил, че в крайна сметка този вариант не е удобен, и затова се обърна към DILARIUS.

Една от основните ползи от услугата ни е, че можем да проучим различни възможности и да предоставим подходяща оферта, като едновременно с това не сме обвързани с конкретна банка. Вместо това, имаме партньорски отношения с много банкови институции, което ни позволява да договорим индивидуална оферта за всеки свой клиент, с по-ниски параметри от оригиналните условия на кредитиращата банка.

В случая на Веселин, успяхме да намалим ГПР с 0.78 %, което резултира в спестени 32 500 лв. от размера на разходите по кредита за целия период. Ето и неговия съвет към хората, които тепърва поемат по пътя на закупуването на собствен дом:

„Нашето приключение завърши успешно! На тези, които тепърва започват този път им препоръчвам, освен ако не познават добре банковите услуги и продукти в момента, да се доверят на кредитен консултант, който да върви с тях по този път.“

 

Заявете своята безплатна консултация с кредитен посредник! Обадете ни се сега:

+359-2-444-1234

или използвайте формата за контакт

Свържете се с нас

 


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *